Hvordan Wall Street oppblåst Salg av Canada Goose og Moncler

Moncler, et italiensk selskap kjent for sporty, skinnende ned strøk, postet en 60 prosent hopp i inntekter fra 2011 til 2013. I de første ni månedene i år, klatret salget ytterligere 18 prosent. Moncler har vært en stift i sveitsiske ski hytter og resten av verdens snørike lekeplasser i mer enn seks tiår. Men det var ikke før i 2006 at selskapet introduserte en haute couture linje for kvinner, og en high-fashion herrelinje og tre år senere. I det siste året, har Moncler åpnet butikker i dusinvis av påfallende tempererte steder som en del av et push for å få sine produkter inn i urbane miljøer. Det satser sin framtid på Hawaii-der en Moncler butikken er allerede åpent for business-stedet for Himalaya.

Moncler Affton Frakk Menn Ned Kaffe

The Carlyle Group, en Washington (likespenning.) - Basert buyout fast, kjøpte nesten halvparten av Moncler i 2008. Blant annet Carlyle hovedstad hjalp bankroll en linje med parkas for barn, en ekspansjon i Japan, og dusinvis av nye butikker. Eurazeo, en Paris-baserte investeringsfond, kom rundt i 2011 for å kjøpe nesten halvparten av Moncler, inkludert en del av Carlyle aksjer. På den tiden Eurazeo styreleder Patrick Sayer kalte det "en av de beste merkene" i luksus.


Dønningene av kapital hjulpet begge selskaper spre sine markedsføringsbudskap mer utbredt og mer overdådig. Canada Goose deler ut hundrevis av jakker hvert år til kjendiser på kaldt vær filmfestivaler i Berlin, Utah, og nær sin Toronto hovedkvarter mens utrustning dørvakter på fancy hoteller og Fielding spesielle forespørsler fra Hollywood. Moncler også tilbyr nå en linje designet av Pharrell Williams og hyret kjendisfotograf Annie Leibovitz for en fersk skifer av trykte annonser.


En dunjakke er vanligvis basert på en enkel design. Med unntak av noen stoff innovasjon, har de dyre versjoner for Moncler og Canada Goose ikke forandret seg mye siden italienske klatrere av 1950-tallet ble først takle Himalaya og europeisk ski kultur først tok tak i Aspen, Colorado. Det betyr at når været begynner å bli varm, trenger forhandlere av gåsedun parkas ikke å kutte prisene for å tømme ut inventar. Forrige sesongs lager, hvis det er lagret i et lager for et par måneder, vil trolig selge igjen neste høst på full pris. "Kanskje de endrer det litt teknisk," sier Bijoor, grossist, "men du og jeg ville ikke engang merke til det."


En stor, klumpete pels heller ikke smigre en silhuett, en annen counterintuitive funksjon som ser spesielt attraktivt for supply-chain ledere. Klær selskaper kan slippe unna med færre størrelser, og kundene er mindre sannsynlighet for å returnere en frakk som ikke passer bare så. Det er bokstavelig talt mye pute mellom middels og store størrelser.

Disse funksjonene lar ned strøk for å bære puffy fortjeneste. Når Moncler endelig solgt aksjen på den italienske utveksling omtrent et år siden, investorer krevde for aksjer delvis fordi selskapet senket 16 ¢ for hver $ 1 i salg. Det var en av de sterkeste debuter i alle europeiske selskaper i 2013. Inditex, verdens største trøyen, har en litt slankere margin på 14 prosent. Fast Retailing, som gjør et spill for den ned markedet med sine Uniqlo strøk, gjør bare 5 ¢ på hver $ 1 av inntektene.


Den vanskelige ting for disse selskapene vil være å holde all den tid brukte rundt Manhattan catwalks fra skade deres kaldt vær cred. I en fersk notat til investorer, Goldman Sachs analytikere roste utsiktene til Moncler. Ved siden pelsen maker smalt fokus og rom for utvidelse, analytikere spesifisert "arv" som en viktig ressurs. Kort sagt, er baksiden historien kritisk til å skyve disse parkas.

Det er derfor Moncler har en ny linje til minne om en italiensk ekspedisjon til K2 at det utrustet for 60 år siden, med seks nye strøk fulle av varme-forseglet tape, borrelås nedleggelser, og lommer for CB radioer. De publisitet materialer er nøye med å vurdere den mindre eventyrlystne forbruker: "Som tilfellet var da, blir fjellet erfaring også stilen opplevelse."

Posted by admin