Moncler Freeze for Frieze London

Hvert år den beste og smarteste av kunsten verden kommer sammen for Frieze Art Fair, der verdens mest spennende artister, fra den nye til ikoniske, vises ved siden av hverandre. Støtte reklamene i fremtiden, og demonstrerer ferdighetene til den allerede etablerte, er Frieze den ultimate kunst drøm rettferdig. Med mer enn 160 av verdens ledende gallerier og kunst fra over 1000 av samtidskunstnere, har Frieze fikk din kunstneriske ryggen dekket. Hosting arrangementer, prosjekter, utstillinger, foredrag og alle slags rare og fantastiske ting, er Frieze det ultimate målet for enhver art kjæreste.

Moncler Adour stil Kvinne Jakker linning Sølv Grå

Moncler, et merke bygget på filosofien om å støtte reklamene i fremtiden, har gått sammen med Royal College of Art å bringe sammen kulturelle ikoner fra kunst, mote, sport og ytelse for et spesielt prosjekt.


Mens effekten av Fashion Week og samlingene blir diskutert i styrerom og cocktail bord globalt, i Storbritannia, ble Frieze London fant sted. Og innpakning opp over helgen, Moncler feiret kulturarrangement med en cocktail soirée i sin Old Bond Street butikken der gjester, inkludert britiske Vogue Alexandra Shulman, David Furnish, og Patrick Cox tok i omtrent 400 postkort-størrelse kunstverk produsert av venner, studenter, og studenter ved Royal College of Art. Og de som ønsker å ulempe en bit av handlingen kan kjøpe disse utskrifter for £ 60 før du drar til Park Chinois til middag. Som Charlotte Tilbury, Sam Rollinson, og skuespiller Rosamund Pike nippet på cocktails, andre, inkludert Miles Teller og Keleigh Sperry danset som Mary Charteris spunnet spor til langt på natt.


"Jeg er veldig glad i kunst," sier Remo Ruffini, Moncler styreformann og CEO, "Kunst, etter min mening, er et uttrykk for ren kreativitet, i stand til å ta et bestemt tidspunkt og til å overføre det intakt inn i fremtiden. Kreativitet har alltid vært stikkordet for Moncler. Å kunne gå side om side med en så høy profil virkelighet som Royal College of Art i en felles reise, er en stor ære for meg "


Moncler spurte globale kunstnere, motedesignere, ikoniske figurer av kultur, musikk og venner, men også studenter av den berømte London skolen, for å donere sin kunst-arbeid for å bli utstilt for første gang i en utendørs plass innenfor College.

Posted by admin