Moncler Gamme Bleu i Milano

Browne er en gammeldags amerikansk gutt på hjerte som eksporterer godt til Europa, med sin falske nostalgi for en amerikansk arv allerede halv kjent gjennom film og fjernsyn, men ikke så klisjéaktige som det ser ut state. Ironisk nok, den amerikanske steiler ofte hodet mest åpenbart i Browne arbeid for Italo-fransk selskap. Fravær gjør at hjertet vokser Fonder? Dette showet, med sine 40 perfekt pitched telt og velkledde modeller gjør rundene, var en campingplass scene rett ut av en Hollywood-film. "Det er egentlig bare en enkel historie," sa Browne, som siterer amerikanske Boy Scouts og Smokey fremfor Yogi som sin inspirasjon. Å legge ut litt av tomten synopsis, modellene marsjerte ut i fotsid cagoule-sovepose hybrider; bjørnene gikk ned til tre og gruffly kjempet hver cagoule av hver modell for å avsløre sine undertoner. Spoiler alert: Den ting under omfattet selve samlingen. De to bjørnene deretter sendt guttene på vei, ringer rundt Moncler leiren. Etter de hvert trakk seg tilbake til en av disse telt, folde ut sin cagoule som en madrass til gapahuken ned. "Jeg liker underholdningsverdien," trakk Browne.


I salen, sammen med Giants fotballspiller Victor Cruz, Oklahoma City Thunder basketballspiller Serge Ibaka og skuespilleren Edgar Ramírez, var den Grammy-nominerte rapper og Kanye West protesjé Big Sean, er det å ta i sitt første Milan Fashion Week showet.


Big Sean, hvis fulle navn er Sean Anderson, var på en kort pause fra sin europeiske stadion tur med Rihanna, som begynte i Amsterdam denne måneden.


Til tross for jetlag - "På vei til showet akkurat nå, holdt jeg sovner", sa han - han kviknet til nær knitrende bål for å diskutere ny opplevelse.


Dette er din første Milan Fashion Week. Hva synes du så langt?


Jeg tror det er live; Jeg synes det er kult. Jeg får se et par folk - my homie Victor Cruz bare tekstet meg, som "Yo, jeg er her!"


Har du en forbindelse med Moncler?


Jeg har vært iført Moncler. Jeg husker første gang jeg så Moncler, var jeg med Ye - Kanye - det var etter at jeg fikk min avtale, han tok meg med til Moncler butikken og kjøpte meg min første Moncler vest.


Han ble like, må du ha en Moncler vest hvis du kommer til å bli en stor stjerne?


Han kjøpte seg en, og da han kjøpte meg en. Det var virkelig inspirerende.


Har du fortsatt det?


Ja, jeg er sikker på at jeg fortsatt har det i skapet et sted - dypt der inne.


Har Moncler har cachet i hip-hop miljøet? Vil du bruke den i et vers?


Jeg har ikke, men jeg ville. Jeg liker det. Noen klær linjer jeg gjør egentlig ikke rote med sånt, jeg egentlig ikke bryr seg om, men jeg liker Moncler.


Når du er på tur, har du tid til å gjøre noe, men fungerer? Se byene?


I Amsterdam ble vi det øving, også, så vi var der i fem dager. Jeg hadde en sjanse til å se byen, traff noen kaffebarer.


Jeg vedder på at Rihanna går hardt i Amsterdam.


Ja, vi festet litt. Det er gøy, det er familie. Ingenting er for gale.

Posted by admin