admin

Moncler, et fransk klær merke som ble grunnlagt i 1952, har de ganske dunjakker blir valget av fjellklatrere over hele world.The selskapet er kjøpt i 2003, siden da, merket fokus på luksus kjøpere som er et statussymbol som Burberry og Chanel nå.

Enhet Ecip M S.A. hensikt å selge 15 millioner Moncler S.p.A. aksjer, i form av en akselerert bookbuilding til institusjonelle investorer.

Salg av Moncler aksjer ved enhet representerer om lag seks prosent av aksjekapitalen i Moncler Ytterligere selskap dekning.


På søndag kveld i Milano, iscenesatt Thom Browne sin siste kolleksjon for Moncler Gamme Bleu, en campingplass fantasy komplett med telt, et teppe av gress og torv, og et par nyttige utkledde bjørner. I salen, sammen med Giants fotballspiller Victor Cruz, Oklahoma City Thunder basketballspiller Serge Ibaka og skuespilleren Edgar Ramírez, var den Grammy-nominerte rapper og Kanye West protesjé Big Sean, er det å ta i sitt første Milan Fashion Week showet.

Den italienske merket feiret i London samarbeidet med Royal College of Art.ez

Hvordan selge kjøleskapet til Eskimo? For dagens virksomhet, er dette likevel ikke en utdatert problem. Fordi de mer umulige steder, jo mer full av forretningsmuligheter .

Italiensk luksus dunjakke maker Moncler har annonsert at den har begynt en ekstern revisjon av sine leverandører for å sikre at de ikke mishandler gås.

Moncler, et fransk klær merke som ble grunnlagt i 1952, har de ganske dunjakker blir valget av fjellklatrere over hele world.The selskapet er kjøpt i 2003, siden da, merket fokus på luksus kjøpere som er et statussymbol som Burberry og Chanel .

Flere og flere selskap velger en celerity som Brand ambassadør i dag, men hvor en kjendis påvirke en merkevare? Kanskje du kan få litt inspirasjon fra Drake.

Moncler har rapportert sterkere enn ventet 18 prosent økning i kvartal salg første, hjulpet av en god utvikling i Kina og Japan og sterke engros i USA.

Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)